Ayurvedische massage

Een Ayurvedische massage is voor de ouders die even aan de drukte willen ontsnappen, die even een momentje voor zichzelf willen en weer op willen laden.

De Ayurveda is een gezondheidsleer, afkomstig uit India zo’n 6000 jaar geleden, die letterlijk betekent ‘kennis van het leven’. We zijn tegenwoordig vaak te druk en te veel bezig, waardoor zowel onze lichamelijke als onze geestelijke gezondheid in het geding komt. We zijn ouder, werknemer, partner, vriendin en ook nog ergens onszelf. Het risico op jezelf voorbij lopen is hierin erg groot.

Een Ayurvedische massage kan helpen ontspannen (lichamelijk en geestelijk), reinigt het lichaam en geeft nieuwe energie. Een Ayurvedische massage bevordert de volledige gezondheid en brengt je weer een stukje dichter bij jezelf.

Ayurveda is een gezondheidsleer afkomstig uit India en al zo’n 6000 jaar oud. Ayurveda is Sanskriet voor ‘de kennis van het leven’. Ayurveda is een natuurgeneeskundige levensfilosofie die de kracht van de natuur gebruikt om de mens weer in evenwicht te krijgen. Het lichaam & geest zijn één. We kunnen alleen in optimale gezondheid leven als we in harmonie leven met onze omgeving én we onze natuur begrijpen.

Een Ayurvedische massage is een ontspanningsmassage. Er wordt gewerkt met energie; niet met drukpunten en ook niet op (pijnlijke) spieren. Er wordt gebruik gemaakt van olie aangevuld met essentiële oliën, afgestemd op jouw lichaam en behoefte.

Een Ayurvedische massage is een volledige lichaamsmassage, waarbij benen, rug, buik, armen en hoofd gemasseerd worden.

Een Ayurvedische massage is uitermate geschikt bij spijsverteringsproblemen, moeite met slapen, onrust, huidproblemen, vermoeidheid.

Daarnaast is een Ayurvedische massage ook geschikt als je een moment voor jezelf wilt waarbij ontstressen en ontspannen belangrijk zijn.

Tarieven

  • null

    Losse massage

    Duur 60 min

    €65,-